marți, 25 mai 2010

Hotel GOLDEN TULIP 4* - Mamaia

Facilitati hotel: hotel renovat in 2006, dispune de restaurant cu terasa, piscina in aer liber – acces gratuit, parcare proprie contra cost – 20 lei/zi, internet wireless in receptie, bar de zi, lift, 4 etaj, 290 camere.

Facilitati camere: tv, minibar, ac, seif, baie cu dus, uscator de par, telefon; camera Loc in dubla family este mai mare ca suprafata si are in plus 2 paturi suprapuse; apartamentul este compus din living si dormitor. Camerele duble family sunt in corpul jupiter (pardoseala din gresie) perpendicular pe mare. Camerele duble standard nu permit instalarea unui pat suplimentar.

Facilitati masa: in restaurantul propriu, categoria 4* in sistem bufet suedez.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-2 ani beneficiaza de gratuitate; copiii 2-6 ani in camera Loc in dubla standard sau cu vedere la mare, achita 50% din valoarea micului dejun, fara pat suplimentar asigurat. Spatiul camerei duble standard sau cu vedere la mare nu permite introducerea de pat suplimentar; nu se accepta copii peste varsta de 6 ani in pat cu parintii in camera Loc in dubla standard. Familiile cu maxim 2 copii se pot caza numai in camere duble family.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu